Opiskelija, ilmoita kiinnostuksestasi osallistua: Metallinjalostajien johtajat tentissä -opiskelijatapahtuma 2.2.2016

METALLINJALOSTAJIEN JOHTAJAT TENTISSÄ -OPISKELIJATAPAHTUMA

ti 2.2.2016 klo 11−18.00 Helsingissä

Suuret suomalaiset metallien jalostusyritysten johtajat kertovat mm. omasta urapolustaan, mitä yrityksiä ala pitää sisällään, miten hoidetaan rekrytointi sekä minkälaisia diplomi-/opinnäytetyö- ja uramahdollisuuksia ala tarjoaa. Tule mukaan kuulemaan lisää!

Opiskelijoiden tentattavina ovat johtajat:
toimitusjohtaja Hannu Heiskanen, Aurubis Finland Oy
toimitusjohtaja Jarmo Herronen, Boliden Kokkola Oy
toimitusjohtaja Joni Hautojärvi, Norilsk Nickel Harjavalta Oy
johtaja Hannu Hautala, Outokumpu Stainless Oy
toimitusjohtaja Janne Pirttijoki, Ovako Imatra Oy Ab
johtaja Sakari Kallo, SSAB Europe Oy

Tentin juonto teekkarivoimin!

Ohjelmassa vilkasta keskustelua sekä tenttitilaisuudessa että vapaammissa merkeissä buffet-pöydän antimia nauttien. Paikalla on yritysten henkilökuntaa vastaamassa kysymyksiisi ja kertomassa yritystensä tarjoamista mahdollisuuksista. Ennen tenttiä sinulla on mahdollisuus tutustua yritystoriin ja keskustella kesätöistä, joiden hakuaika on kiivaimmillaan helmikuussa.

Osallistu tapahtuman aikana järjestettävään Tarinoita metalleista -valokuvakilpailuun Instagramissa 2 ̶ 4 hengen ryhmänä. Voittanut ryhmä saa palkinnoksi mentoritapaamisen metallienjalostusyrityksen johtajan kanssa.

Tapahtumaamme on rajallinen määrä paikkoja teknillistieteellisen ja kauppatieteellisen opiskelijoille Helsingistä, Espoosta, Tampereelta, Lappeenrannasta sekä Oulusta. Toimi nopeasti ja ilmoita kiinnostuksestasi osallistua opiskelijalle maksuttomaan tapahtumaan viimeistään 14.1.2016:

https://www.lyyti.in/Metallinjalostajien_johtajat_tentissa_7473

Järjestämme kuljetuksen Helsinkiin ja takaisin opiskelupaikkakunnallesi. Ilmoitamme tapahtumaan paikan saaneille yksityiskohdat kuljetuksesta sekä koordinaatit tapahtumapaikalle viimeistään 19.1.2016. Otamme yhteyttä myös mikäli joudumme ilmoittamaan, ettet tällä kertaa saanut paikkaa tapahtumaan.

Tervetuloa!

Lisätietoja Metallinjalostajilta:

p. 040 835 2760 tai leena.sorvaniemi(at)teknologiateollisuus.fi
p. 040 777 8005 tai anne.koivuniemi(at)teknologiateollisuus.fi