Kesätöitä tarjolla Metallinjalostajien jäsenyrityksissä

3.2.2017 klo 13.54

3.2.2017

Teknologiateollisuuden yritykset ovat vastuullisia ja ymmärtävät kesätöiden ja harjoittelun merkityksen nuorille. Myös Metallinjalostajien jäsenyritykset tarjoavat tulevaisuuden ammattilaisille lukuisia mahdollisuuksia tutustua teollisuuteen ja hankkia työelämäkokemusta.

Metallinjalostajien jäsenyritykset toivovat tulevaisuuden osaajien etsiytyvän metallien kiehtovaan maailmaan: ensin opiskelemaan esimerkiksi materiaali- tai prosessitekniikkaa ja sen jälkeen soveltamaan opittuja asioita metallien jalostuksen kansainvälisissä yrityksissä. Opintojen jälkeen metallienjalostusyrityksistä löytyy työtä ja työssä oppimista huippututkimusta tekevien yritysten kanssa.

Tutustu ohessa jäsenyritystemme tarjoamiin kesätyömahdollisuuksiin! Paikkoja on auki ympäri Suomen. Löydät suurimman osan työpaikoista myös Teknologiateollisuuden MyTech-sivustolta.

 

Aurubis

150 vuoden kokemuksella Aurubis on Euroopan suurin kuparintuottaja ja maailman johtava kuparin kierrättäjä. Aurubis-konsernilla on noin 6 300 työntekijää 11 eri maassa. Aurubis Finland Oy työllistää Porissa lähes 240 henkilöä. Yhtiö etsii kesäksi tulevaisuuden ammattilaisia mm. kunnossapidon, tuotannon, työnjohdon ja laatutiimin tehtäviin. Hakuaika päättyy 28.2.2017. Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin.

Boliden

Bolidenissa kesätyöhaut ovat vielä viikon verran auki. Kuparia, nikkeliä, kultaa ja hopeaa jalostava Boliden Harjavalta tarjoaa vuosittain noin 80 kesätyöpaikkaa. Kesätyöntekijät toimivat eri osastoilla, kuten tuotannossa, kunnossapidossa, laboratoriossa, osto- ja varasto-osastolla sekä muissa toimistotehtävissä. Hakijoilta edellytetään 18 vuoden ikää sekä suomen kielen taitoa. Alle 18-vuotiaat voivat hakea kaksi viikkoa kestäville “työelämään tutustumisjaksoille”.
Boliden Kokkola työllistää noin 540 sinkkialan ammattilaista, ja he palkkaavat vuosittain noin 120 kesätyöntekijää, jotka sijoittuvat tuotantoon ja tuotannon tukitoimintoihin, kuten esimerkiksi kunnossapitoon, laboratorioon ja toimistotehtäviin. Hakuaika päättyy 12.2.2017. Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin täältä.

Norilsk Nickel

Yhtiö tarjoaa yhteensä noin 50 kesätyöpaikkaa touko-elokuuksi tuotannon eri osastoilla sekä tukitoiminnoissaan laboratoriossa, taloudessa, tuotteiden toimituksessa sekä tutkimuksessa ja kehityksessä. Hakijoilta edellytetään 18 vuoden ikää. Hakuaika päättyy 28.2.2017. Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin täältä. 

Outokumpu

Outokumpu on metalliteollisuuden yritys, joka toimii 30 maassa. Yrityksellä on maailmanlaajuisesti noin 11 500 työntekijää. Kesätyöntekijöitä haetaan sekä Tornion tehtaalle ja Kemin kaivokselle. Tarjolla on paikkoja seuraavilla alueilla:         

  • tuotannon prosessitehtävät (kaikkien vuosikurssien opiskelijat)
  • kunnossapitotehtävät (kaikkien vuosikurssien opiskelijat)
  • kaivosalan tehtävät (kaikkien vuosikurssien opiskelijat)
  • työnjohto-/suunnittelutehtävät (3-5 vuosikurssien opiskelijat joilla on useamman kesän kokemus tuotannon prosessitehtävistä tai kunnossapidon tehtävistä)
  • tutkimus ja kehitys/ympäristö/työturvallisuus (3-5 vuosikurssien opiskelijat)
  • hankinnan, myynnin, talouden ja logistiikan tehtävät (kaikkien vuosikurssien opiskelijat)
  • IT-tehtävät (kaikkien vuosikurssien opiskelijat)

Hakuaika päättyy 28.2.2017. Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin. 

Outotec

Outotec on suomalainen pörssiyhtiö, joka toimittaa teknologiaansa ja prosessejaan myös metallurgiaan ja mineraalien jalostukseen. Yhtiö etsii kesätyöntekijöitä toimipaikoilleen Espooseen, Lappeenrantaan ja Outokumpuun. Hakuaika päättyy 28.2.2017. Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin.

Ovako

Imatralla sijaitseva Ovakon terästehdas valmistaa pyörö-, neliö- ja lattaterästankoja. Tehdas kuuluu ruotsalaiseen Ovako-konserniin. Imatran tehtaalle etsitään kesätyöntekijöitä kunnossapitoon ja sähkökunnossapitoon. Hakuaika päättyy 12.3.2017. Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin.

SSAB

SSAB tarjoaa opiskelijoille satoja erilaisiin koulutustaustoihin soveltuvia kesätyöpaikkoja. Kesätyöpaikat sijaitsevat pääasiassa Suomen ja Ruotsin tuotantolaitoksissa. Kesätyön myötä opiskelija saa käytännön työkokemusta alalta. Hakuaika päättyy 28.2.2017. Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin.