MJ Palkinto

Innovatiivisuus ja laaja-alainen osaaminen palkittiin

26.11.2019 klo 11.30

Metallinjalostajan palkinnot luovutettiin torstaina viidelle alan yrityksissä työskentelevälle henkilölle metallienjalostuksen hyväksi tehdystä työstä. Palkinnon suuruus on 10 000 euroa henkilöä kohden. Lisäksi kukin palkittu sai kuvanveistäjä Toivo Jaatisen muotoileman pronssisen reliefin.

Palkittuja yhdistää jatkuva halu uuden oppimiseen, laaja-alainen asiantuntemus, innovatiivisuus sekä vastuuntunto ja työhön sitoutuminen.

”Palkinnonsaajien laaja-alainen osaaminen on yrityksissä avainroolissa, sillä alalle on ominaista korkea teknologinen taso ja jatkuva innovointi”, sanoo Metallinjalostajat ry:n toimitusjohtaja Kimmo Järvinen. ”TKI-toiminnan merkitys menestyksellemme on ratkaiseva. Korkealla osaamisella suomalainen metallinjalostus pysyy maailman johtavana uusien innovaatioiden ja keksintöjen tuottajana ja kaupallistajana”, Järvinen painottaa.

Vuoden 2019 palkinnonsaajat ovat:

  • Pasuton ja happotehtaan päällikkö Markus Pohjonen, Boliden Kokkola Oy
  • Teknologiajohtaja, DI Markku Huhtiranta, Ovako
  • Pentti Saxlund, Senior Manager – Project Services, Outokumpu
  • Minerals Processing -liiketoimintayksikön myyntijohtaja Tero Vierros, Outotec Oyj
  • Jorma Juhani Paavilainen, kehityspäällikkö, kylmävalssattujen ja metallipinnoitettujen tuotteiden prosessikehitys ja tuotesuunnittelu, SSAB Europe Oy

Tutustu palkintoperusteluihin tarkemmin oheisessa liitteessä. Nyt 17. kerran annetut Metallinjalostajan palkinnot jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 1980.

Lisätietoja:
Kimmo Järvinen, toimitusjohtaja
Metallinjalostajat ry
p. 043 825 7642, etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi